Δίδακτρα

 

Μετά από δεκατρία χρόνια στα θεατρικά δρώμενα της πόλης όπου τα μέλη μας παρακολούθησαν και παρακολουθούν τα μαθήματα υποκριτικής & θεάτρου στο θεατρικό εργαστήρι μας και συμμετείχαν σε παραστάσεις μας, θεωρούμε καθήκον μας να φροντίσουμε ώστε τα δίδακτρα να είναι ανάλογα των οικονομικών συνθηκών αλλά και των παρεχόμενων διδακτικών και καλλιτεχνικών υπηρεσιών.

Χωρίς να ξεχνάμε πως τα μέλη μας συμμετέχουν σε μια δημιουργική διαδικασία, πως μαθαίνουν, αλλά και πως πρέπει να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Το καλό θέατρο μπορεί και πρέπει να είναι προσιτό σε όλους.

Έτσι, τα δίδακτρά μας παραμένουν οικονομικά, και στα ίδια επίπεδα, εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς να γίνονται αυξήσεις, έτσι ώστε να είναι προσιτά ακόμα και στη περίοδο της οικονομικής κρίσης. Επίσης, τα μέλη μας, εκτός από τα μαθήματα υποκριτικής και σκηνοθεσίας που διδάσκονται, συμμετέχουν σε έξτρα πρόβες όλη τη χρονιά χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση και το κυριότερο, στα δίδακτρα της σχολής συμπεριλαμβάνονται και οι παραστάσεις των μελών μας (οι οποίες έχουν επαγγελματική επιμέλεια κουστουμιών, μουσικής, φωτισμών, σκηνογραφίας, κατασκευών, κλπ) στο μικρό Φεστιβάλ της Περιπλάνησης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς.

Τέλος, στα μέλη μας παρέχεται θεατρική ατέλεια για ελεύθερη είσοδο ή οικονομικότερο εισιτήριο στα περισσότερα θέατρα της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε μα άμεσα στο 210 7019616.

"Περιπλάνηση"
Δικαιάρχου 106-108, Παγκράτι 11632, 210 7019616 | periplanisi@omadaplani.gr